Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Американський історик Тімоті Снайдер зосередить свої зусилля на проєкті «Ловець Шахедів»

3 листопада, 2022 - 11:24
Фото з відкритих джерел

Професор історії Єльського університету Тімоті Снайдер, який приєднався до команди амбасадорів фандрейзингової платформи United24, зосередить свої зусилля на проєкті «Ловець Шахедів»

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ.

«І дуже приємно, що сьогодні новим амбасадором нашої благодійної платформи United24 став відомий і талановитий історик Тімоті Снайдер. Його імʼя в Україні добре відоме. Він один із тих, хто незмінно захищає історичну правду про українців і пояснює світу, чому Україна важлива. Зараз пан Снайдер приєднався до збору коштів для посилення нашої протидронної оборони, він зосередиться на проєкті «Ловця Шахедів», - Зеленський. 

Президент упевнений в тому, що разом вдасться забезпечити Україні надійний захист і проти цього спільництва – російського та іранського режимів, – це буде одна з найсильніших сторінок нашої державної історії.

Як повідомлялося, Снайдер приєднався до команди амбасадорів фандрейзингової платформи United24, ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським. Він став другим послом United24 після актора Марка Гемілла, який зосередить свої зусилля на зборі коштів для напряму «Оборона та розмінування».

United24 – фандрейзингова платформа та основне місце збору пожертв на підтримку України. За шість місяців роботи платформи зібрано 213 млн дол. США від громадян зі 110 країн.

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ