Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Геннадій Виходцев: Фокстрот - в ТОП-5 ритейлерів України

4 квітня, 2019 - 16:23
Фото надано організаторами

Торгова мережа увійшла в рейтинг ТОП-5 кращих ритейлерів України за версією журналу «Бізнес» і визнана лідером за кількістю відкриттів магазинів у сегменті побутової техніки та електроніки в 2018 році.

При формуванні рейтингу використовувалися дані з відкритих джерел, а також офіційні відомості компаній.

Досягти лідерства в категорії побутової техніки та електроніки Фокстроту вдалося, завдяки впровадженню нових технологій продажів і трирічної програми реновації торгових площ, що стартувала  минулого року. Тільки протягом 2018-го ритейлер відкрив 15 абсолютно нових фірмових магазинів і оновив ще 15 супермаркетів електроніки. На поточний момент торгова мережа Фокстрот налічує 162 магазини, які лише за минулий рік відвідали 27,8 млн осіб.

Також серед переваг ТМ Фокстрот в рейтингу відзначений широкий асортимент побутової техніки та електроніки, дрібних і супутніх товарів (25 тис. SKU-найменувань), омніканальній формат роботи (офлайн і онлайн торгівля), доступні програми споживчого кредитування та програма лояльності «Фокс Клуб », що налічує більше 8,2 млн учасників.

У магазинах нового формату зроблено акцент на обладнанні спеціальних категорійних і геймер-секторів, «розумних» полиць, beauty-зони тощо.

– 2018 рік для мережі Фокстрот видався динамічним за багатьма показниками, і позитивно, що це відзначили експерти рейтингу незалежного медіа, – підкреслив виконавчий директор Фокстрот В’ячеслав Поврозник. – У поточному році процес реновації та інтенсивного розвитку мережі Фокстрот ми продовжимо в концептуально новому форматі. Планується відкриття нових магазинів, оновимо ряд існуючих, і головний акцент при цьому буде зроблено на підвищенні клієнтського сервісу.

Геннадій Виходцев, генеральний директор Групи компаній «ФОКСТРОТ» так прокоментував високий показник мережі «Фокстрот» в рейтингу: «Лідерський рядок в списку рітейлерів побутової електроніки - це відповідність бренду зростаючому запиту покупців отримувати обслуговування найкращої якості, свідоцтво потенціалу та сили Фокстроту в задоволення такого запиту, а значить - і подальшого розвитку бренду. Дякую команді!»

Крім мережі Фокстрот в ТОП-5 кращих в сфері ритейл увійшли ТЦ «Епіцентр» (номінація ТЦ), АТБ (FMCG), EVA (drogerie) і VOVK (fashion).

Нагадаємо, першим із низки запланованих реформатів-2019 стало нещодавнє відкриття оновленого магазину Фокстрот в Кропивницькому.

Довідка. Торгова мережа Фокстрот – одна з найбільших в Україні роздрібних мереж за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки. Бренд Фокстрот розвивається як омніканальній (офлайн і онлайн торгівля) і в 2019 році відзначає 25 років роботи в Україні.

Станом на початок 2019 року налічує 162 магазини загальною торговою площею 153 тис. м кв. в 90 обласних і районних центрах України. Відвідуваність магазинів в 2018 році склала 27,8 млн осіб. Розвивається інтернет-магазин foxtrot.com.ua, трафік відвідування якого досягає 8 млн користувачів на місяць. Діє програма лояльності «Фокс Клуб», кількість учасників якої на початок 2019 року перевищила 8,2 млн.

Група компаній «ФОКСТРОТ» розвиває бренди Фокстрот, «Техношара» (ритейл побутової та електронної техніки), «Секунда» (часовий ритейл), а також DEPO't Center і Fantasy Town (управління нерухомістю в ГК ФОКСТРОТ). Керівники ГК ФОКСТРОТ – Валерій Маковецький і Геннадій Виходцев.

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ