Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

рф заборонила в'їзд Шону Пенну, Бену Стіллеру і ще 23 громадянам США

5 вересня, 2022 - 20:49
Фото ОПУ

Влада рф заборонила в'їзд на територію країни ще 25 громадянам США, до числа яких увійшли конгресмени, високопосадовці, бізнесмени, діячі культури, серед яких голлівудські зірки Шон Пенн і Бен Стіллер.

Як повідомляє Укрінформ, список оприлюднено на сайті російського зовнішньополітичного відомства.

У мзс рф заявили, що "стоп-лист" сформований як заходи у відповідь на санкції Вашингтона. При цьому зовнішньополітичне відомство заявляє: «Ворожі дії американської влади, яка продовжує йти русофобським курсом, руйнуючи двосторонні зв'язки та нагнітаючи конфронтацію між росією і США, будуть і надалі отримуватимуть рішучу відсіч».

Раніше «стоп-лист» російського мзс стосовно громадян США поповнювався на початку та наприкінці червня. Тоді в ньому було 1048 осіб, зараз це число зросло до 1073-х.

Як повідомлялося, американський актор і режисер Шон Пенн знімає документальний фільм про війну в Україні, за час повномасштабної війни він декілька разів відвідував Київ.

Голлівудський актор і Посол доброї волі УВКБ ООН Бен Стіллер у червні побував в Україні, де відвідав Львів, а також звільнені населені пункти Київської області.

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ