Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Сполучені Штати нададуть Україні ще більше засобів ППО

15 листопада, 2022 - 22:55
Фото uk.wikipedia.org

Радник президента США з питань національної безпеки Джейкоб Салліван засудив сьогоднішню масовану ракетну атаку російської федерації по території України та пообіцяв, що Сполучені Штати посилять протиповітряну оборону України.
Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі Білого дому.

“Сполучені Штати рішуче засуджують останні ракетні атаки росії проти України, які, здається, вразили житлові будинки в Києві та інші об’єкти по всій країні”, - сказав Салліван.

Він зазначив, що в той час, коли світові лідери зустрічаються на саміті G20 в Індонезії, щоб обговорити питання, які мають важливе значення для життя та засобів до існування людей у ​​всьому світі, росія знову загрожує людським життям і руйнує критичну інфраструктуру України.

“Ці російські удари лише посилять стурбованість G20 щодо дестабілізуючого впливу війни путіна. Наші думки з хоробрим українським народом, який продовжує демонструвати стійкість і мужність у захисті свого суверенітету та демократії”, - сказав радник Джо Байдена.

За словами Саллівана, США продовжуватиме надавати Україні допомогу у посиленні її обороноздатності, включаючи нові засоби ППО.

“Сполучені Штати і наші союзники та партнери продовжуватимуть забезпечувати Україну всім необхідним для свого захисту, включаючи системи протиповітряної оборони. Ми будемо з Україною стільки, скільки потрібно”, – сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, 15 листопада рф завдала масованого ракетного удару по території України, завдавши руйнувань об’єктам критичної інфраструктури та житловим будинкам.

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ