Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Директор ЦРУ Білл Бернс у вівторок відвідав Україну

16 листопада, 2022 - 11:13

Директор ЦРУ Білл Бернс у вівторок, 15 листопада, відвідав Київ, аби зустрітися з Президентом України Володимиром Зеленським та колегами з розвідки.
Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN із посиланням на поінформованого американського чиновника.

За його словами, під час масованого російського удару по Україні Бернс перебував у безпечному місці на території посольства США.

Поїздка Бернса до Києва відбулася після зустрічі з керівником зовнішньої розвідки рф сергієм наришкіним в Анкарі. Це другий відомий випадок, коли менш ніж за місяць директор ЦРУ відвідує Київ.

Співрозмовник видання наголосив, що під час візиту до української столиці Бернс обговорив попередження США не використовувати ядерну зброю, яке він передав голові свр рф, і підтвердив зобов’язання Сполучених Штатів надавати підтримку Україні в боротьбі з російською агресією.

Як повідомляв Укрінформ, на початку цього місяця директор ЦРУ Білл Бернс відвідав Україну з неоголошеним візитом, аби зустрітися з Президентом України Володимиром Зеленським та іншими офіційними особами.

росія 15 листопада здійснила масштабний ракетний обстріл України, зафіксовано влучання в об'єкти інфраструктури та житлові будинки. Українські сили ППО збили понад 70 ракет із більш ніж 90 запущених росією.

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ