Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

ДСНС отримала від UNICEF обладнання для доставки та очищення води

18 листопада, 2022 - 12:17
Фото з фейсбук сторінки ДСНС України

ДСНС отримала від UNICEF Ukraine обладнання для доставки та очищення води, повідомляє пресслужба Державної служби надзвичайних ситуацій.

Обладнання допоможе задовольнити потреби понад 3 млн людей, які постраждали від війни в Україні.

Сьогодні відбувся візит керівника програми ООН (UNICEF) з очищення води, санітарії та гігієни в Україні Себастьяна Трюффо і фахівця напрямку очищення води, санітарії та гігієни Офісу UNICEF в Україні Худобіна Костянтина до Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України.

Під час зустрічі передано гуманітарний вантаж із обладнанням для доставки та очищення води, наданий дитячим фондом ООН (UNICEF). Поставка включає: автоцистерни для питної води, водоочисні установки, пересувні насоси, генератори та ін.

Зокрема, допомога буде направлена на задоволення потреб населення: Київської, Донецької, Луганської, Запорізької, Харківської, Миколаївської, Одеської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Вінницької, Волинської, Закарпатської, Житомирської, Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської та Сумської областей, й активно використовуватиметься в визволеному місті Херсон.

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ