Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Національно-патріотичні змагання «Захисник Кіровоградщини» відбулися у Кропивницькому

19 листопада, 2022 - 15:55
Фото armyinform.com.ua

У Донецькому державному університеті внутрішніх справ, що у Кропивницькому, відбулися національно-патріотичні змагання «Захисник Кіровоградщини», повідомляє АрміяInform, посилаючись на повідомлення Оперативного командування «Південь».

На спортивному майданчику Донецького державного університету внутрішніх справ у Кропивницькому, де зібрались учасники та запрошені гості, панувала особлива атмосфера. Традиційні види естафет після початку повномасштабного вторгнення сприймаються тепер інакше, більш серйозно. На це, звертаючись до учасників, звернув увагу заступник начальника Кіровоградського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки-начальник сектору комплектування полковник Андрій Лисенко.

–Національно-патріотичне виховання молоді після 24 лютого набуло зовсім іншого значення. Коли проти агресора піднялась вся країна, коли діти та літні люди з коктейлями Молотова в руках на вулицях зустрічали ворога – кожен з нас став захисником своєї землі. Хочеш миру, готуйся до війни. Після нашої Перемоги ці слова стануть девізом України, – зазначив Андрій Лисенко.

Учасники змагалися в традиційних естафетах: «Смуга перешкод», «Транспортування пораненого», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Перетягування канату», «Розбір та збір АК-47, Естафета з елементами перекидання (кантування) колеса».

В рамках заходу представники терцентрів комплектування ознайомили присутніх з умовами та перевагами проходження військової служби за контрактом.

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ