Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Нова пошта та Фокстрот розпочали партнерство задля швидкої доставки допомоги захисникам

20 вересня, 2022 - 16:37

Нова пошта та мережа побутової та електронної техніки Фокстрот поглибили свою багаторічну співпрацю. Відтепер разом вони будуть забезпечувати технікою військові частини ППО, які закривають небо на найгарячіших ділянках.

У вересні Фокстрот направить на підтримку армії весь соціальний бюджет. Нова пошта своєю чергою забезпечить швидку доставку  необхідної техніки.

«Нова пошта допомагає нашим захисникам з 2014 року. Ми знаємо, які потреби є на фронті, регулярно намагаємось їх задовольняти, щомісяця закуповуємо необхідне обладнання та амуніцію на передову. Отже,  ми з радістю підтримали ініціативу Фокстрот об’єднати зусилля.  Адже зараз час, коли бізнеси обʼєднує спільна мета – перемога», – стверджує Андрій Григоров, керівник гуманітарного напряму Нової пошти.

У цьому році Фокстрот передав на потреби країни техніку та електроніку  на 11 млн. грн. 70% приладів направлено бійцям у східні та південні регіони, іншу частину допомоги отримали запитувачі з північних, західних та центральних областей. Більш за все захисникам зараз потрібні планшети, ноутбуки, МФУ-пристрої та велика побутова техніка – морозильні скрині, пральні машини, холодильники.

«У Фокстрот багато спільного з Новою поштою, і це не тільки наше багаторічне комерційне партнерство, –  говорить Олексій Зозуля, виконавчий директор Фокстрот. – З початку війни кожен з бізнесів підсилював захисників власними товарами та послугами. А сьогодні ми виходимо на новий етап: об’єднуємо наші ресурси, щоб разом допомагати ЗСУ та відстоювати незалежність України».

Від початку повномасштабної війни Нова пошта перевезла власним коштом понад 15,5 тисяч т гуманітарної допомоги, що рівнозначно вазі 25 літаків «Мрія».

Понад 400 благодійних фондів та волонтерських організацій сьогодні перевозять свої вантажі за рахунок Нової пошти, і їхня кількість збільшується щодня.

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ