Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

У Кропивницькому знайшли мертвим начальника управління СБУ в Кіровоградській області Наконечного

21 серпня, 2022 - 17:29
Фото: Україна-Центр

У Кропивницькому в суботу пізно ввечері знайшли мертвим начальника управління СБУ в Кіровоградській області Олександра Наконечного, повідомив депутат Кропивницької районної ради від партії "Європейська солідарність" Андрій Лаврусь.

Про це повідомляє агентство  "Інтерфакс-Україна".

"За інформацією ЗМІ, начальник управління СБУ в Кіровоградській області Олександр Наконечний вчинив самогубство. Джерела в правоохоронних органах підтвердили інформацію і повідомили подробиці", - написав Лаврусь у Телеграм-каналі. 

За його інформацією, згідно з попередньою версією, полковник перебував за місцем проживання і зробив з пістолета один постріл собі в голову. Від отриманого вогнепального поранення помер на місці.

У свою чергу, в Головному управлінні Служби безпеки України та Державному бюро розслідувань підтвердили інформацію про загибель начальника УСБУ Наконечного.

"СБУ і ДБР вивчають всі обставини смерті начальника Управління Служби безпеки в Кіровоградській області. Після того, як інформація буде зібрана в повному обсязі і проаналізована, ми проінформуємо суспільство", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в пресслужбі СБУ.

"Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Олександра Семеновича Наконечного", - йдеться в повідомленні.

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ