Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

У Великому Любені на Львівщині відбувся благодійний турнір за участю військових та ветеранів збірної України

30 жовтня, 2022 - 16:19

Благодійний турнір тривав у Великому Любені на Львівщині. Участь у ньому взяли Національна збірна України з футболу серед ветеранів, «Збірна ветеранів Поріччя», «Друзі Яремчука», команди прикордонників,  повітряного командування «Захід», 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, повідомляє АрміяInform.

У складі ветеранської футбольної збірної зіграли чимало зірок українського футболу різних років: Мирон Маркевич, Юрій Максимов, Володимир Єзерський, Едуард Цихмейструк, Олексій Бєлік, Андрій Воробей.

– Футбол дуже популярний серед наших військових, і в частинах є чимало гарних гравців. До повномасштабного вторгнення наша збірна команда виборювала призові місця в багатьох турнірах, – розповіла начальник служби зв’язків з громадськістю повітряного командування «Захід» майор Олександра Качмар. – Нині практично всі – на своїх бойових постах. Тож це на найсильніша наша збірна. Та ми знаємо: перемога – буде, мир – настане! І тоді наші військові зіграють свої найзахоплюючі матчі, проведуть найцікавіші турніри. Нині такий футбольний вікенд – можливість на  декілька годин змінити обстановку, відволіктися від бойових чергувань, «зарядитися» підтримкою людей.

Головна мета турніру – збір коштів на придбання мікроавтобуса для реабілітаційного центру «Галичина», де чимало ветеранів відновлює своє здоров’я після поранень на війні.

Читайте "День" в Facebook, Тwitter, дивіться на Youtube та підписуйтесь на канал сайту в Telegram!

НОВИНИ ПАРТНЕРІВ