Оружие вытаскивают грешники, натягивают лука своего, чтобы перестрелять нищих, заколоть правых сердцем. Оружие их войдет в сердце их, и луки их сломаются.
Владимир Мономах, великий князь киевский (1113-1125), государственный и политический деятель

Пинзеник пропонує одружитися на своїй партії

23 мая, 2007 - 00:00

А Григорій Суркіс впроваджує економічну програму


Василь ЗУБАЧ, "День"

Ескорт іномарок, що супроводжував колишнього прем'єра і нинішнього лідера об'єднання "Громада" Павла Лазаренка, не зробив йому позитивної реклами в Закарпатті під час нещодавнього передвиборного візиту.

Колишній перший віце-прем'єр-міністр, сьогоднішній глава партії "Реформи і порядок" Віктор Пинзеник, котрий приїхав у Мукачеве, був мудрішим, прибувши в мікроавтобусі. На небагатолюдній зустрічі він розповідав про свій пакет з дев'ятьма законами, які у випадкові перемоги партії на виборах, принесуть Україні процвітання. Дещо шокувала присутніх тільки прямолінійна рекламна заява:

- Якщо хочеш бути щасливим один день - напийся, якщо місяць - одружися, якщо все життя - голосуй за "Реформи і порядок".

Паралельно з Віктором Михайловичем виступав у тому ж місті і кандидат у народні депутати у Мукачевському виборчому округові №71 президент ФК "Динамо" (Київ) Григорій Суркіс. Його хоче бачити своїм представником у парламенті 121 трудовий колектив Закарпаття. Він розповів про реальне втілення цільових програм. Разом з Віктором Медведчуком вони минулого року домоглися газифікації тридцяти сіл Іршавського району. Цього року Григорій Суркіс запланував знайти кошти на забезпечення Сваляви якісною питною водою, аби покласти край сумній епізодичності спалахів черевного тифу. А створений разом з Віктором Медведчуком "Центр сприяння розвиткові Закарпаття" хоче залучити до області великі інвестиції для використання величезного природного потенціалу краю.

Закарпатська область

 

Газета: 
Рубрика: 




НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ