Оружие вытаскивают грешники, натягивают лука своего, чтобы перестрелять нищих, заколоть правых сердцем. Оружие их войдет в сердце их, и луки их сломаются.
Владимир Мономах, великий князь киевский (1113-1125), государственный и политический деятель

Весела публікація й неочікувана реакція

4-й сезон «Корони» спричинив нападки деяких користувачів соцмереж на принца Уельського і герцогиню Корнуольську
30 декабря, 2020 - 12:09
Весела публікація й неочікувана реакція. Фото Рейтер

Принц Чарльз і Камілла, герцогиня Корнуольська, опублікували для британської громадськості на Різдво веселе та ніколи раніше не бачене фото, але замість позитивного ефекту королівська пара була змушена заблокувати розділ коментарів, щоб запобігти черговому нападу на їхні акаунти в соціальних мережах, пише www.btimesonline.com.

Резиденція Кларенс-гаус у Twitter та Instagram поділилася фотографією королівської пари, де вони одягнені у повсякденне вбрання та тримають палиці шотландських вівчарів. За даними People, знімок був зроблений співробітниками у Бірхаллі, Шотландія, де ізолювались принц Чарльз та Камілла. Коли було зроблено фото, вони готувались піти на післяобідню прогулянку.

Попри позитив світлини, користувачі мережі почали критикувати принца Уельського та герцогиню Корнуольську, що спонукало Кларенс-гаус змінити налаштування своїх профілів у соціальних мережах, пише Daily Express. Це було не вперше, коли команді принца Чарльза у соціальних мережах доводилося вимикати коментарі, оскільки вони зазнавали нападок від шанувальників серіалу «Корона» (The Crown) незабаром після виходу 4-го сезону на Netflix.

Колишній прессекретар королеви Дікі Арбітер заявив, що королівську сім’ю звикли зображати по телевізору або в кіно задля розваги. Однак він також вважає, що 4-й сезон «Корони» не був точним зображенням принца Чарльза. Водночас були також публікації, що свідчать про підтримку майбутнього короля Великобританії та його дружини.

Тим часом принц Чарльз і Камілла провели Різдво у своєму будинку в Хайгроуві в Глостерширі через карантинні обмеження. Як і багато сімей у всьому світі, вони не мали традиційних зустрічей з рештою членів королівської родини на свята. Однак зрозуміло, що принц Чарльз може здійснити соціально віддалений візит до королеви Єлизавети та принца Філіпа у Віндзорському замку у найближчі кілька тижнів, завершує видання. Фото Рейтер.

Ольга ХАРЧЕНКО, «День»
Газета: 
Рубрика: 




НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ