Оружие вытаскивают грешники, натягивают лука своего, чтобы перестрелять нищих, заколоть правых сердцем. Оружие их войдет в сердце их, и луки их сломаются.
Владимир Мономах, великий князь киевский (1113-1125), государственный и политический деятель

«На своїй землі»

НІжНА представила пісню про емоції української жінки-матері
21 апреля, 2022 - 16:23

Співачка, учасниця телепроєкту «Голос Країни-7» НІжНА (Ніна Басюк) презентувала тематичну баладу про події, які зараз відбуваються у нашій державі – «На своїй землі».

«Це не просто пісня про війну – це твір, який розкриває емоції української жінки-матері», – повідомила пресслужба співачки.

Пісня має елементи молитви та кульмінацію з впевненістю у тому, що незламний український дух переможе і усі ми залишимося на своїй землі.

Запис музикантів проводився дистанційно з різних куточків України. Співачка виклала в YouTube відео до своєї композиції, а на музичних платформах (Apple Music, Spotify та ін.) пісня з’явиться вже в цю неділю (24.04.2022).

У тексті пісні є такі слова: «Знищують вони міста, хати, квартири/ Розстрілюють людей, закопують в могили /Нагло брешуть всім, та знайте, вороги /Нашу волю вам ніколи не здолати /Український дух нікому не зламати/ Бо ми, українці, на своїй землі».

Ударні – Вадим Колісниченко, бас-гітара – Олександр Бортніков, клавішні – Олексій Шевцов, гітара – Олексій Бірук.

«У ці нелегкі часи мені не хочеться виставляти страшні кадри реального, – зазначила співачка під відео пісні на YouTube. – Війна. росія бомбить Україну! Вбиває людей! Я написала цю пісню в сльозах, у відчаї! І лише молитвами я можу якось повпливати на ситуацію! Лише Господь допоможе!

Я Українка! Я пишаюся цим! Тут моя сім‘я, мої друзі!

На цьому відео кожен з нас знаходиться в різних куточках України. Кожен вірить та надіється на перемогу!

А вона буде! Обов‘язково!

Я вдячна кожному музиканту, який мене підтримав! Я дуже сумую за творчістю, уроками, репетиціями, концертами… Але ми маємо це пережити! Маємо вистояти. І перемогти! А згодом кожен з нас знову буде на сценах, в студіях кайфувати і любити свою справу ще більше!

Дякую, що ВИ зі мною!».

Довідково:

НІжНА – співачка, переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів. З дитинства займалася в музичній школі по класу баяна, паралельно – хореографією (народні танці).

В 2008 році вступила до Київського музичного училища ім. Глієра. В 2012 році закінчила училище з червоним дипломом і вступила до Академії музики ім. Глієра, де здобула повну вищу освіту (магістр) за спеціальністю «Артист-вокаліст, викладач естрадного співу, керівник ансамблю».

2016 рік – Гран-прі на міжнародному фестивалі «Молода Галичина» у складі квартету «Діапазон» (керівник та учасник квартету);  учасниця те лепроєкту «Голос Країни -7» у складі квартету «Діапазон»; 2020 – вихід першого синглу співачки під творчим іменем НІжНА – «Тобі; 2021 – вихід синглів «Назавжди Твоя»  та «Магніт».

Пісню «На своїй землі» можна послухати тут.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День», Львів. Фото пресслужби співачки
Газета: 
Рубрика: 




НОВОСТИ ПАРТНЕРОВ