Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Казка запрошує в гості

У кінотеатрі «Жовтень» проходить Різдвяний кінофестиваль
25 грудня, 2009 - 00:00
КАДР ІЗ ФІЛЬМУ «КНИГА МАЙСТРІВ»

Напередодні новорічних свят, блукаючи старовинними вулицями Києва, діти мріють про казкові пригоди, і дорослі (з кінотеатру «Жовтень») придумали, як зацікавити хлопчиків і дівчаток самого різного віку. «В гостях у казки» — так називається Різдвяний кінофестиваль, який проходитиме в кінотеатрі «Жовтень» під час зимових канікул.

Організатори фесту зазначають, що Новий рік та Різдво — традиційний час, коли доречним та бажаним подарунком дітям, крім традиційних солодощів, може стати квиток у кінотеатр на перегляд цікавого фільму, а тому зарошують завітати до них у «Жовтень» на новорічні «Кіно-ялинки».

Фестиваль розпочався 13 грудня з проведення Дня благодійництва і триватиме до 10 січня. У програмі свята відвідувачі спочатку зустрінуться з казковими героями в фойє кінотеатру, а потім — вже на екрані. Перед початком перегляду фільму маленьких глядачів розважатимуть Дід Мороз та Снігуронька, а по закінченню кіносеансу кожен отримає солодкий новорічний подарунок.

У рамках «Кіно-ялинок» пропонують відвідувачам побувати в гостях у жителів планети 51 (англійсько-іспанський сімейний мультфільм «Планета 51»), повірити у чудеса напередодні Нового року разом з 16-річною Машею (мультфільм «Наша Маша та чарівний горіх Кракатук»), перемогти злу княжну з Тридев’ятого царства разом з Іваном та Клавою (фільм-фентезі «Книга майстрів») та повеселитись разом з бурундучками (продовження мультфільму «Елвін та бурундуки»).

Алла ДУБРОВИК, «День»
Газета: 
Рубрика: