Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

ЩОДЕННИК

31 травня, 2008 - 00:00

31 травня

Випадково до рук потрапив журнал «Народний депутат», про який раніше нічого не чула. Велика кількість реклами дорогого одягу, годинників та машин вразила. Невже весь розрекламований гламур можуть собі дозволити «народні» обранці, коли третина населення України реально недоїдає? Соромно за них. Соціальна несправедливість, коли сотні депутатів із жиру бісяться, а мільйони голодують, має свої наслідки.

Українці вимирають...Через різні причини: забруднене довкілля, шкідливі звички, боязнь народжувати дітей чи мати більше однієї дитини, низький рівень життя ( недоїдання також). В одній із заміток натрапила на жахливий факт! На 630 тис. «бюджетних» місць в освітніх закладах у 2008 році припадає лише 530 тис. випускників. А через три роки кількість зменшиться до 350 тис.

Чи винні депутати в демографічному «проваллі» ? Відповідь однозначна. Хоча ради справедливості треба сказати, що все-таки є у ВР порядні люди. На жаль, їх дуже-дуже мало, щоб кожен українець, як і депутат, зміг купувати собі дорогий годинник, їздити на машині за 30 тис. доларів чи отримати усі депутатські пільги. Хоча Україна далеко не бідна держава...

Ганна ГОПКО
Газета: