Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

ЩОДЕННИК

20 листопада, 2007 - 00:00

20 листопада

Атеїстичне виховання привчило багатьох громадян лояльно та без напруження ставитися до тринадцятого числа. Але цей «нещасливий» день поточного листопада справді виявив деякі ознаки безладу.

Напередодні житлово-експлуатаційна контора попередила про тимчасове припинення водопостачання, навіть вказавши час майбутньої незручності. Проте процес затягнувся. Підготовлені громадяни ще не ліквідували запаси води, тому вечір пройшов майже заплановано.

Питання героя «Іронії долі»: «У вас що, ванни нема?» — було цілком слушним в нашій сітуації. Якби поблизу була лазня, швиденько вишукувалася б черга бажаючих дотримуватися гігієнічних правил.

Ранок полегшення не приніс. Однак диспетчер вже пояснив ситуацію (попередньо запитавши про номер поверху) — зламався насос. Знати причину непогано, та мешканцям потрібен позитивний результат.

Щасливими чи не дуже дні роблять люди. Пам’ятати, що тебе оточують також особистості зі своїми бажаннями та потребами, дотримуватись правил, демонструвати свою вихованість (хоча б мінімальну) — і прості числа (хто пам’ятає математику) нас не налякають.

Олена БІГУН
Газета: