Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

На Ролан-Гарросі наші тільки в юніорській парі

8 червня, 2000 - 00:00

Вчора у змаганні юніорів наша остання учасниця відкритого чемпіонату Франції по тенісу 17-річна Тетяна Перебийніс (265 місце у рейтингу) програла в третьому раунді німкені Кароліні Раба (388 місце) з рахунком 2—1. У перших двох раундах Тетяна з одинаковим рахунком 2—0 перемогла відповідно француженку Емануель Едон та росіянку Катерину Кожокіну.

Однак Ролан-Гаррос для української тенісистки ще не закінчився. У другому турі парного розряду юніорів Перебийніс разом з румункою Іванкою Гаспер зіграють проти іншого інтернаціонального дуету — бельгійки Каролін Маес та голандки Тін Немец. У першому турі «наша» пара обіграла півнiчноамериканський тандем А.Гаклеоуд (США)-М.Дж.Лопес (Мексика) з рахунком 2—0.

Нагадаємо, що українські «дорослі» тенісисти зішли з дистанції Роллан-Гарросу декількома днями раніше. Андрій Мєдвєдєв, обігравши в 1/16 аргентинця Августіно Каллері з рахунком 3—1, програв в 1/8 шведу Магнусу Норману 0—3. (До речі, на момент виходу номера швед , вигравши перші дві партії в росіянина Марата Сафіна, в третій програвав 4—5 по геймах). Олена Татаркова у парі з найсильнішою польською тенісисткою Магделеною Гржибовською після успіху у першому турі програла К . По (США) та А.-Г . Сідо 2—0.

Iнф. «Дня»
Газета: