Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Результати Попередніх ТОРГІВ:

3 березня, 2000 - 00:00

Лот № 1 (95 у.о.) — про те, як Михайло Бродський, підтримуючи феєричний план економічного розвитку України Леоніда Кучми, навів як приклад (за аналогією) успіхи Японії й, враховуючи вислів Кучми- Леніна: «Я б поміняв одного капіталістичного прикажчика на десять комуністів», можна (сумістивши ідеї Президента й Бродського) для прискорення української економіки кинути лозунг: «Поміняємо одного українця на десять японців!» — японці поки не ризикують купувати цей лот. І хоча в них тісно жити — аж надто непередбачувана українська земля. Зовсім недавно тут корейці застряли зі своїм (чи нашим?) «народним» автомобілем «Деу». Японці в роздумах.

Лот № 2 (67 у.о.) — про те, як фанатка музичної групи «Океан Ельзи», вигравши конкурс (який вони оголосили серед своїх поклонників), вирушила з музикантами до Лондона, звідки навідріз відмовилася повертатися в рідну Україну — придбано Єврейською Асоціацією. «Як же ж так? — справедливо обурювалися там. — Завжди всі знали, що єврей — не розкіш, а засіб пересування. За кордон. І тепер нашу монополію починають перебивати поп- групи. Прикро!»

Лот № 3 (47 у.о.) — про те, як на півдні Литви, в місті Алітус, встановлено скульптуру президента Білорусі Олександра Лукашенка, що зображає його в спортивному костюмі й на ковзанах із метою реклами фірми «Liteurofoto», котра спеціалізується на фотопослугах — придбано фірмами, що випускають спортінвентар. Оскільки Олександр Григорович відомий своїми силовими методами управління, вони зібралися запропонувати йому рекламувати (разом із Чаком Норісом) силові тренажери: жим лежачи, бокові рухи й рухи «на себе». Замовники передбачають, що «на себе» — улюблена вправа Лукашенка.

Лот № 4 (29 у.о.) — про те, як французьким письменником П’єром Колером було оприлюднено секретний документ Національного аерокосмічного агентства (НАСА), де йшлося про секретні експерименти, пов’язані з сексуальними стосунками на орбіті — куплено мережею виробників еротичної та порнографічної кінопродукції. Вони давно вже не могли нікого здивувати різноманітністю земних утіх (на кшталт годування коханої із зав’язаними очима сливовим джемом і йогуртами в фільмі «Дев’ять із половиною тижнів»). Невагомість відкриває абсолютно нові можливості для еротичних фантазій режисерів. Вам, як то кажуть, таке й не снилося!

*У деяких лотах використано інформацію агентства Інтерфакс-Україна.

Газета: 
Рубрика: