Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«День» говорить зі світом англійською

3 квітня, 1999 - 00:00

Електронною поштою «Дня» надійшло повідомлення із Сан-Франциско, США про те, що англомовний тижневик The Day внесено до мережі англомовних періодичних видань світу — English language newlinks from Around the World. Це означає, що кожен користувач цієї мережі відтепер зможе дізнаватися про те, що відбувається в Україні, не лише з повідомлень зарубіжної преси, а й з публікацій журналістів «Дня», які в тижневику The Day подаються в англійській редакції і є поглядом на українські події зсередини.

Господарі мережі відзначили високий рівень нашого видання — це і вплинуло на їхнє рішення стосовно приєднання web-сторінки тижневика The Day до мережі (зазначимо, що в ній переважно представлені видання традиційно англомовних країн і вибірково — інших регіонів світу). The Day посів своє місце в секції періодики Європи, представленою, зокрема, відомими The European, International Herald Tribune, The Guardian (United Kingdom), The Sunday (London) Times та ін.

Що ж до країн СНД, то вони подають свої новини англійською мовою більш ніж скромно. The Moscow Times, Russia Today, St.Petersburg Times, Vladivostok News, The Baltic Times — ось і весь перелік. Україну репрезентує лише The Day.

Інф. «Дня»

P.S.: Цей тиждень — рекордний за відвідуванням сайта «Дня» 26 березня було зафіксовано 2106 відвідувань або 134 «заходи» на годину. Всього ж на web-сторінці «Дня» у березні побувало 38 тисяч 952 відвідувача.

Газета: