Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Хостікоєв — за штурвалом, Сумська — біля плити

12 листопада, 1998 - 00:00

У рідному театрі ім. І. Франка гаряча репетиційна пора. Буквально в потилицю один одному дихають два спектаклі. У виставі «Кін–IV» Анатолій Георгійович виступить у головній ролі, а ось від чеховського Вершиніна з «Трьох сестер» довелося поки що відмовитися. Чутки про те, що вони начебто «розбили горщики» з режисером Андрієм Жолдаком, на щастя для обох сторін, не підтвердилися. Причина прогулів репетицій банальна — нікому сидіти з сином Славком. Мама малюка також зайнята в цій п’єсі. Наталя репетирує роль Маші. У грудні, якщо нічого несподіваного не станеться, очікується прем’єра. Хоча від хвороб і прикрощів ніхто не застрахований. Хвороба художнього керівника франківців Сергія Данченка дала можливість перевести дух у щільному графікові актора. Пан Хостікоєв швидко ліквідував свою заборгованість перед каналом СТБ.

Як ведучий телепрограми «Справи чоловічі», він нашвидку пригадує свої армійські навички. За задумом авторів, незабаром Анатолій знову полоскоче глядачеві нерви, підвищить адреналін у крові. Ні, більше пологи приймати він не збирається, залишивши цю почесну місію жінкам і акушерам. Почався сезон полювання, й справжні чоловіки пропустити цю подію ніяк не можуть. Крім дичини з навколишніх лісів, вони «поласують» байками й найправдивішими розповідями справжніх майстрів-мисливців. Наступним зигзагом долі стане посадка за штурвал літака. Його партнером буде льотчик-випробувач. Будемо сподіватися, що політ пройде нормально, і катапультуватися з винищувача їм не доведеться.

У Наталі Сумської — свої турботи. Встигає скрізь: вдома, в театрі й на телебаченні. Її «Сімейну кухню» канал «Золоті ворота» тиражує на УТ-2. Рецепти надходять у студію мішками. Родина акторки дуже задоволена. Наталка завжди смачно готувала, а нині взагалі показує дива кулінарії. З новинок у її арсеналі з’явилися фаршировані бублики та яблука. Смак — пречудовий.

№217 12.11.98 «День»

При використанні наших публікацій посилання на газету обов'язкове. © «День»

Тетяна ПОЛІЩУК, «День»
Газета: 
Рубрика: