Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

У Львові почала роботу «Фабрика святого Миколая»

11 грудня, 2013 - 12:05
ФОТО ЄВГЕНА КРАВСА

Вона працюватиме упродовж тижня у Палаці мистецтв, що на вул. Коперніка, 17, а допомагатимуть святому Миколаю 700 волонтерів. Про це «Дню» повідомили у  прес-службі Львівської міської ради.

«Святий Миколай — це дух щастя, який приходить із безкорисливих дарунків тим, кого ми любимо, про кого піклуємося і, що дуже важливо, хто їх потребує, — говорять організатори акції. — Для того, щоби цей дух прийшов у День святого Миколая до кожної потребуючої дитини, волонтери працюватимуть дуже старанно, адже до найочікуванішого дитячого зимового свята залишилися лічені дні, і від усіх нас залежить, чи віра у диво та добро не згасне у серцях дітей». 

Також організатори запрошують усіх людей доброї волі відвідати «Фабрику святого Миколая» й долучитися до акції «Миколай про тебе не забуде» — на фабриці радо приймуть іграшки, солодощі, канцелярські вироби та дитячі книжки.

Нагадаємо, що проект «Миколай про тебе не забуде» — щорічна від 2001 року доброчинна акція, започаткована у місті Лева молодіжною громадською організацією «Академія української молоді», мета якої — допомогти дітям та молоді відкрити в собі та проявити чутливість, самопосвяту, жертовність і безкорисливість. Організатори розповідають, що минулого року їм вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей Львова, а участь в акції взяли понад сім із половиною сотень старшокласників та студентів.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День», Львів
Газета: 
Рубрика: