Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Успiшний старт

Український біатлоніст Сергій Семенов посів друге місце в індивідуальній гонці Кубка світу
5 грудня, 2014 - 14:04
Український біатлоніст Сергій Семенов
ФОТО REUTERS

В Естерсунді (Швеція) в середу відбулася перша індивідуальна гонка нового сезону в біатлонному Кубку світу серед чоловіків. Наш спортсмен Сергій Семенов програв за швидкістю та кількістю промахів лише норвежцю Емілю Свендсену, який здолав дистанцію гонки за 53 хвилини 25,6 секунди (0 промахів). У Семенова — один промах (відставання — 1 хвилина 17,6 секунди). Запекла боротьба розгорнулася за третє місце. Відразу чотири суперники йшли в  інтервалі восьми секунд. Але трохи швидшим за конкурентів на фініші виявився чех Міхал Шлезінгр (один промах, відставання — 2 хвилини 08,3 секунди).

Як повідомляє сайт Федерації біатлону України, блискучим можна назвати також результат, як для дебютанта, біатлоніста нашої збірної Артема Тищенка. У другій у своїй кар’єрі гонці Кубка світу наймолодший учасник нашої чоловічої команди виборов місце в заліковій зоні: 37-ма позиція. Третім серед українців із заліковим результатом для Кубка націй став Віталій Кільчицький, який фінішував у 60-й позиції.

Нагадаємо, що в першій гонці сезону — змішаній естафеті, яка відбулася в 30 листопада, — збірна України посіла четверте місце.

Вадим ЛУБЧАК, «День»
Газета: 
Рубрика: