Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

У вишиванці — на свято!

«Київстар» із усією Україною святкує День Незалежності
23 серпня, 2012 - 00:00

Святкувати День Незалежності всім колективом — вже добра традиція, що склалася в компанії «Київстар». Третій рік поспіль компанія додає святу особливого національного колориту — організовує День Вишиванки. Із кожним роком ця традиція стає міцнішою та красивішою, адже, вдягнувши вишиванки цього дня, співробітники не просто розкривають свою національну красу, вони доводять, що вишиванка — не лише гарна сорочка, а й культурне надбання України!

«Для мене вишиванка — не просто частина традиційного українського вбрання, це — одяг, що зберігає частинку тепла та любові людини, яка її вишила», — розповідає Світлана Лукасевич, начальник відділу взаємодії з персоналом компанії. «У мене три вишиванки: одна дісталась мені від бабусі, одну для мене вишила мама, одну я вишила собі сама. Із кожною сорочкою в мене пов’язані дуже приємні спогади», — усміхається Світлана.

На знак щирої любові до своєї Батьківщини співробітники «Київстар» підготували програми урочистого святкування для співвітчизників у містах по всій країні: конкурси на знання української історії та традицій, майстер-класи з народних ремесел, святкові інсталяції, пам’ятні фотосесії та навіть вогняне шоу.

«Ми любимо Україну і знаємо її історію, — говорить Жанна Пархоменко, директор з корпоративних зв’язків «Київстар». — Тому щороку напередодні Дня Незалежності ми приходимо у вишиванках, щоб таким чином відсвяткувати найважливіше свято нашої країни. Для нас це традиція, яку ми передаємо нашим дітям».

Ярина КЕРИМОВА
Газета: 
Рубрика: