Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

В Міноборони представили нову військову форму

Президент: «За допомогою волонтерів лише за кілька місяців зроблено те, чого у військовому відомстві не могли зробити за всі попередні роки»
28 липня, 2015 - 11:24
В Міноборони представили нову військову форму

На зустрічі з Президентом Петром Порошенком волонтери представили свої досягнення у забезпеченні війська. Зокрема і у реформуванні речового забезпечення та нової військової форми. Про це повідомляє офіційний сайт Президента. Порошенко наголосив, що реформа речового забезпечення має забезпечити бійців усім необхідним і, передусім, працювати на збереження їх життя.

Петро Порошенко зазначив: «Зберегти життя і здоров’я наших захисників — це головне. Кожен боєць Збройних Сил має бути повністю забезпечений всім необхідним для ведення бою і у побуті на передовій. Я ставлю перед вами не якесь надзавдання — це необхідність». Президент зауважив, що вітає ініціативи відійти від досвіду радянської армії. «Нам треба запроваджувати свої нові українські традиції, в тому числі — і нові українські звання», — сказав Петро Порошенко.

Глава держави високо оцінив роботу «волонтерського десанту» у Міністерстві оборони. «За допомогою волонтерів лише за кілька місяців зроблено те, чого у військовому відомстві не могли за всі попередні роки: впроваджено стандарти НАТО у речовому забезпеченні, а також нові технічні умови для забезпечення Збройних сил України. За короткий термін з Міністерством оборони ви досягли відчутного прогресу», — сказав Президент, звертаючись до волонтерів.

ФОТО МИКОЛИ ЛАЗАРЕНКА

Газета: 
Рубрика: