Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Майстер-клас від посла США

Українські дипломати можуть запозичити його досвід просування вітчизняних продуктів і компаній на зарубіжні ринки
26 серпня, 2016 - 13:30
ФОТО З САЙТА UNIAN.NET

Посол Сполучених Штатів Америки в Україні Джеффрі Пайєтт подав гарний приклад нашим дипломатам, провівши в Києві зустріч із генеральним директором Domino’s Pizza в Україні Андрієм Романенком. Вона відбулася в концептуальній піцерії компанії на одній з вулиць Подолу. Повноважний представник США разом з топ-менеджментом українського офісу і делегацією посольства із задоволенням їв приготовану тут піцу.

Можна припустити, що вона виявилася не гіршою, ніж у кварталі Ла-Холья міста Сан-Дієго, звідки він родом. «Я вітаю компанію з виходом в регіони і активним розвитком за франчайзингом у найбільших українських містах, які дуже різні і перспективні для роботи глобального бренду», — сказав пан Пайєт. За словами дипломата, продукт глобального бренду зберіг свою міжнародну автентичність і адаптувався під смаки українських споживачів.

Віталій КНЯЖАНСЬКИЙ, «День»
Газета: 
Рубрика: