Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Зі стартом #ЛШЖ2017

4 липня, 2017 - 10:18

Рік тому розпочався наш незабутній київський місяць у стінах редакції газети «День».

На самому старті ми розгублено та з цікавістю розглядали один одного, знайомилися, входили в ритм роботи, бралися за завдання, гуляли нічною столицею, разом вечеряли. Пам'ятаю, як незнайомі колись люди проводжали один одного на вокзалі, обіймалися, плакали, обіцяли не втрачати зв'язок. На першому фото поряд зі мною Ольга Кудерявець. Десь навпроти нас сидить Марія Матяж. Ми тоді й гадки не мали, що протягом року будемо їздити у гості одна до одної, ділитися секретами, сумувати, чекати зустрічі.

Літня школа журналістики газети «День» лише за місяць змінила наше життя, погляд на нього. То був місяць крутого досвіду, який неабияк допоміг у професії. То був місяць зустрічей з надзвичайними людьми. Часто згадую розмову з Галина Бабій, від якої було складно відірвати погляд. Ідеальна постава, добрі очі, приємна посмішка, стриманість та інтелект – рецепт справжньої жінки, як на мене. Саме це я і побачила, дивлячись на пані Галину.

Звичайно, не забути теплий прийом у самій редакції. Нас оточили турботою, увагою. Ми відчували, що редакційний колектив «Дня» та всі причетні до школи зробили все, аби ми мали змогу комфортно працювати, цікаво відпочивати. То була прекрасна можливість поринути у світ журналістики. Прекрасна можливість стати кращими. Просто прекрасна можливість.

#МійДень #ЛШЖ2016
Зі стартом #ЛШЖ2017. Успіхів!

Рубрика: