Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Браво, українським митцям!

Спортивна драма «Пульс» перемогла у двох головних номінаціях на американському кінофестивалі: кращий фільм та кращий режиссер
4 лютого, 2021 - 09:56

На фестивалі Flathead Lake International Cinemafest (FLIC) відбулась світова прем’єра стрічки, де фільм був ушанований відкривати конкурсну програму фесту. Представив спортивну драму на американському кінофестивалі режисер «Пульсу» Сергій Чеботаренко. Прем’єра стрічки  в Україні запланована навесні 2021 року.  Аби особисто презентувати фільм на фестивалі, режисер здолав великий шлях із Києва до Полсона (штат Монтана). Ця історія так вразила американську спільноту, що репортаж про українського режисера та його фільм був показаний в прайм-тайм вечірніх новин на NBC — одного з найбільших телемовників у США.

 «Пульс» — біографічна спортивна драма, яка ґрунтується на реальній історії української чемпіонки Оксани Ботурчук. Прем’єра фільму була запланована на 19 березня 2020 року, проте через пандемію COVID-19 її було перенесено на весну 2021 року.

Виробником повнометражного фільму «Пульс» є компанія KINOROB, за підтримки Міністерства культури України.

У ролях: Наталія Бабенко (Оксана), Станіслав Боклан (тренер), Вікторія Левченко (Олена, сестра Оксани), Наталія Доля (мати), Олександр Кобзар (батько), Лілія Ребрик (тренер Ірина), Ахтем Сеітаблаєв (лікар), Роман Ясіновський (Дмитро), Максим Самчик (Макс), Сергій Лузановський (Сергій), Дар’я Баріхашвілі (Ганна) та інші.

Газета: 
Рубрика: