Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Iлля НОЯБРЬОВ: «Я — продюсер собі...»

4 вересня, 1998 - 00:00

Його доля зробила черговий віраж: відомий київський режисер і шоумен, творець театру в 90-му році пішов було в комерцію, шість років працював в одному з банків. Проте в

96-му році його запросили вести новорічну передачу — і «банківський період» як відрізало. Ноябрьов зайняв своє природне місце на сцені та знімальному майданчику.

Вибираючи кандидатуру на посаду головного продюсера, керівництво ТЕТу пригадало банківське минуле телешоумена, його вміння до ладу розпорядитися фінансами. Зіграли роль і широке знайомство в артистичному світі, і невгамовна працездатність, і фантазія, і вміння Ноябрьова залучати до роботи самих несподіваних людей і віртуозно розкривати їх талант.

Генеральний директор ТЕТу Аркадій Жаровський вважає, що, незважаючи на значні успіхи (а ТЕТ цього року був визнаний кращою регіональною ТРК України і завоював ряд інших нагород), телекомпанія немов завершила оберт спіраллю і потребує припливу «свіжої крові». Сьогодні її мета — стати справді столичним каналом, каналом-клубом, що об’єднує різні верстви столичної інтелігенції. Втім ТЕТ має намір працювати не тільки на Київ: нею вже отримані ліцензії на віщання в 12 найбільших містах України.

Анатолій ЛЕМИШ, «День»
Газета: 
Рубрика: