Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Відмовити не змогла

30 серпня, 2006 - 00:00

На День Незалежності місяць подружнього життя відсвяткувала вінницька пара, яка одружилась завдяки програмі «Все для тебе», при цьому обійшовшись без допомоги телевізійників.

Віталію 25 років, за спеціальністю інженер. Надивившись програми «Все для тебе», повірив, що він не гірший за героїв захоплюючих сюжетів. І вирішив освідчитись коханій в нетрадиційний спосіб. Щоправда, без допомоги телевізійників. Організувати сюжет Віталію допомагали близькі друзі та подруга Олени. Запропонувати руку та серце коханій вирішили у Вінницькому медичному університеті, де навчається Олена. Про розіграш знали всі її одногрупники і навіть окремі викладачі. За сценарієм Віталій грав роль представника строгої комісії.

— Вони здавали екзамени. Ми прийшли у вільну аудиторію і стали спиною до дверей, щоб нас ніхто не впізнав. Коли студенти посідали за парти, я повернувся обличчям і освідчився своїй дівчині. Усі здивувались, що тією комісією були ми, — пригадує Віталій.

А щоб освідчення вийшло більш святковим, Віталій сам надув 140 кульок, які розвішали в аудиторії і замовив величезний торт.

— На тортові було написано «Ти вийдеш за мене?». Я ще хотів купити балончик крему , щоб вона в разі згоди могла написати «Так».

Кохана про це сказала усно. Для неї Віталій також написав вірш, але дочитати його у присутності всіх не зміг — розгубився.

На День Незалежності молода пара відсвяткувала місяць подружнього життя. Знову купили торт і надули кульки, але головними на першому сімейному святі все ж були самі молодята і любов.

Мирослава СОКОЛОВА, «День»
Газета: 
Рубрика: