Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Завдяки імунізації

Певні обмеження у Великобританії, можливо, скасують на початку весни
19 січня, 2021 - 11:43
ФОТО REUTERS

«Ми ставимо собі за мету до вересня запропонувати усім дорослим жителям першу дозу (щеплення від COVID-19. — Ред.). Якщо це вдасться зробити раніше — чудово, але такий наш план», — заявив міністр закордонних справ Великобританії Домінік Рааб в ефірі Sky News, повідомляє Reuters. Рааб додав, що певні запроваджені у зв’язку із пандемією обмеження зможуть бути скасовані на початку весни, аби країна почала поступово «повертатися до норми». Він зазначив, що вихід з локдауну навряд чи буде одночасним для всієї країни. «До початку весни, до березня, сподіваюся, ми зможемо ухвалити ці рішення. Зняття обмежень не відбудеться відразу. У міру того, як ми поетапно відмовимося від національного локдауну, думаю, що врешті ми перейдемо до регіонального багаторівневого підходу», — сказав Рааб. У планах уряду вакцинувати декілька груп ризику з 14 мільйонів осіб до середини лютого.

Раніше повідомлялося, що через стрімке поширення коронавірусу в Великобританії посилили відповідальність за недотримання карантину — порушників почнуть сильніше штрафувати, нагадуэ www.slovoidilo.ua.

На фото: До 8-річної Аліси Вілкінсон приєднується її кіт Фредді, коли вона вчить математику через інтернет на тлі спалаху коронавірусної хвороби (COVID-19) у Манчестері, Великобританія.

Газета: 
Рубрика: