Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«Галичина не знає справжнього Януковича»,

стверджує його довірена особа
31 липня, 2004 - 00:00

Учасники Форуму представників політичних партій центристського спрямування Львівщини, який відбувся у Львові, створили виборчу коаліцію на підтримку кандидата в Президенти Віктора Януковича, а також сформували координаційну раду з представників політичних партій. До складу коаліції та координаційної ради увійшли представники регіональних організацій десяти політичних сил Львівщини — Партії Регіонів, СДПУ(О), «Трудової України», «Демократичного Союзу», НДП, Народної аграрної партії, «Відродження», ХДПУ, а також «Жінки за майбутнє» та «Солідарність жінок України».

Учасники зборів прийняли звернення до громадян та громадських організацій Львівщини, в якому закликають усіх мешканців області підтримати на президентських виборах кандидатуру Віктора Януковича.

Що стосується виборів, то ми намагатимемося, щоб це була боротьба програм, щоб якнайменше брудних технологій було задіяно, а агітаційна боротьба проводилася з толерантністю.»

Олексій Радзієвський, голова Львівського регіонального відділення «Партії регіонів», на запитання журналістів щодо рейтингу Віктора Януковича на Галичині підкреслив:

— Мені шкода, що Галичина не знає справжнього Віктора Януковича, не всі усвідомлюють, що це сильна і порядна людина. Чого лише коштують сказані ним слова на з’їзді партії регіонів. Для цього треба мати сміливість та політичну волю: «Я не збираюсь миритися з ситуацією, коли найслухнянішими платниками податків в країні є саме найбідніші, малозабезпечені верстви населення, а злісними неплатниками виступають великі банки, фірми, корпорації. Вони фактично замінюють податки хабарями податковим чиновникам, купуючи собі чи не вічні податкові канікули. Я їм не тільки скасую канікули, але й змушу відробити пропущені уроки. Тоді всі ми й про бідність в країні забудемо, і не тільки як про масове явище, але як про страшний сон».

Довірені особи кандидата в президенти Віктора Януковича у Львівській області — це 12 відомих на Львівщині осіб. Серед них директор Iнституту регіональних досліджень НАН України Мар’ян Долішній, ректор Музичної академії ім. Лисенка Ігор Пилатюк, народний артист України Михайло Мацялко, генеральний директор Державного підприємства «Львіввугілля» Віктор Шайтан.

Ірина ЄГОРОВА, «День»
Газета: 
Рубрика: