Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Львів готується до ХII Міжнародного економічного форуму

9 жовтня, 2012 - 00:00

Тема цьогорічного форуму — «Стратегії. Інвестиції. Співробітництво». Як повідомили «Дню» організатори заходу (Львівська обласна державна адміністрація, обласна та міська ради у партнерстві з Польсько-українською господарчою палатою), на форумі обговорюватимуть питання сучасної економічної політики та перспективи транскордонної співпраці у Східній Європі, аналізуватимуть сучасні виклики та представлятимуть управлінські рішення, що дозволяють бути ефективними і конкурентоспроможними на глобальних ринках. На пленарному засіданні «Стратегії. Інвестиції. Співробітництво» та чотирьох секційних засіданнях розглядатимуть також питання інвестицій та інновацій у сфері енергоефективності та ресурсозбереження, підтримки ініціатив у галузі енергоефективності та енергозбереження в контексті діяльності Програми розвитку ООН в Україні, транскордонної співпраці України з Польщею та країнами ЄС, проблеми та перспективи агробізнесу в Україні.

Відкриє форум виступ віце-прем’єр-міністра України — міністра соціальної політики Сергія Тігіпка. Дали згоду на участь у форумі, зокрема, екс-президент Латвії Гунтис Ульманис, заступник міністра економіки Республіки Польща Анджей Диха, міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко, міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк, ректор Українського католицького університету владика Борис Гудзяк, президент Американсько-української ділової ради Морган Вільямс, делегат Німецької економіки в Україні Александер Маркус, менеджер з розвитку бізнесу у країнах СНД, SAP Ольга Петрусенко, депутат парламенту Тюрингії Егон Прімас, президент SMI Communication Йоахім Меттер, президент товариства «Європа-Північ-Схід» Яцек Пєхота.

ХІІ Міжнародний економічний форум «Стратегії. Інвестиції. Співробітництво» відбудеться 12 жовтня у медіа-центрі та конференц-залі стадіону «Арена-Львів». Про перебіг заходу — у наступних номерах «Дня».

Тетяна КОЗИРЄВА, «День», Львів
Газета: 
Рубрика: