Інтерес киян до асортименту щойно відкритих ресторанів "Макдональдс" не вщухає. Спробувати в затінку штучних пальм світового рівня гамбургери, чізбургери, фірмове морозиво й пироги вважається в столиці останнім шиком. Що стосується легендарного "великого Мака", то тут у багатьох виникають труднощі, оскільки, виявляється, утримати цей продукт у руці так, щоб він не розсипався, можливо лише після довгих тренувань. На своїй прес-конференції представники дирекції компанії "Макдональдс" в Україні урочисто запевнили, що в закладах швидкого харчування не буде використовуватися праця неповнолітніх, у м'ясних продуктах не буде жодного вірусу коров'ячого сказу, а обслуговувати відвідувачів будуть люди, які отримали професійну підготовку в таких спеціалізованих закладах, як, наприклад, Університет Гамбургерів у Чикаго, штат Іллінойс.
Проблеми ж виникли там, де на них не чекали. З відкриттям ресторану на Севастопольській площі -- одному з ключових транспортних вузлів Києва - тут розладнався нормальний ритм руху. Частина площі перекрита припаркованими автами, чиї власники зупинились, аби посмакувати автентичною американською їжею. При цьому багато хто намагається, як і на батьківщині "великого Мака", під'їхати на власному лімузині безпосередньо до ресторану, загороджуючи при цьому великий шмат проїжджої частини. Столична ДАІ розпочала переговори з дирекцією ресторану з метою вирішити проблему автомобільних пробок, однак, як повідомили кореспондента "Дня" в офісі "Макдональдс-Україна", генеральний директор підприємства Карл Фріц нині у від'їзді й повернеться в Україну тільки після 2-го червня. А оскільки такі питання вирішувати може тільки він, то на цей час проблема на Севастопольській площі "зависає".