Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«Підтримаємо своїх» – акція продовжується!

Із 25 по 29 липня відбудеться другий концертний тур українських артистів військовими гарнізонами
25 липня, 2014 - 13:48

Нагадаємо, у №128 «День» писав про ініціативу українських митців, які об’єдналися і виступають перед військовими, щоб підняти бойовий дух наших захисників Вітчизни, які щодня ризикують життям у боях з терористами і російськими найманцями на сході України. Протягом липня вже відбулося кілька концертів, зокрема, у військових гарнізонах Гончарівське, Десна та в місті Ізюм (Харківська область).

Тур «Підтримаємо своїх» організувала компанія Euromedia. Нині патріотично-творча акція триває. Концерти відбудуться у таких містах: Одеса (25 липня), Миколаїв (26 липня), Херсон (27 липня), Маріуполь (28 липня) і Дніпропетровськ (29 липня). У цьому турі візьмуть участь  артисти: Анастасія Приходько, Злата Огнєвіч, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Павло Табаков, Марія Яремчук, Володимир Ткаченко, Дмитро Оськін, Ейва Муза, Андрій Kishe, Марія Чеба, а також гурти — «Тарута» та «Пара Нормальних».

«День» теж долучився до акції — про те, як виступали артисти, як їх приймали слухачі, який нині бойовий дух у наших військових — читайте у найближчих числах газети.

Артем СЛІПАЧУК, «День», фото автора
Газета: 
Рубрика: