Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Тут навчать відрізняти "бокс" від "бійки"

11 липня, 1997 - 00:00

У Запоріжжі, проїздом з Дніпропетровська побувала делегація з Києва на чолі з екс-президентом України Леонідом Кравчуком. Візит делегації, у складі якої були Василь Онопенко, лідер Соціал-демократичної (об'єднаної) партії України, Георгій Почепцов та Валерій Матвієнко, професори Інституту міжнародних відносин, присвячувався презентації Запорізької регіональної школи іміджмейкерів та менеджерів політичних кампаній.

Журналістам повідомили, що засновником школи стало українське Агентство соціально-політичних технологій (Київ), що запорізька школа - перша, а всього їх буде десять. Навчання безкоштовне, на базі вищої освіти за результатами тестування. Фінансування - за рахунок спонсорства приватних структур. Як було зазначено, визначено контингент слухачів: з центристською політичною орієнтацією. "Крайнім правим та крайнім лівим робити нема чого". На питання:"Чи потрібні будуть рекомендації партії?", організатори відповіли, що над цим поки не думали. Мета школи - "правильно навчити слухачів правилам гри" під час передвиборної кампанії.

Ідею відкриття школи підтримав запорізький виконком. Організована вона буде на базі запорізького Інституту економіки та інформаційних технологій.

Різноманітні запитання журналістів Леонід Макарович із притаманним йому вмінням протягом години віртуозно проходив "між струменями дощу".

Запоріжжя

Віктор ПУЖАЙЧЕРЕДА, "День"
Газета: 
Рубрика: