Учора на майданчику біля пам’ятника Тарасові Шевченку львів’янам та гостям міста пропонували скуштувати страви, завдяки яким виживали українці під час Голодомору-геноциду 1932—1933 рр. Організував поминальний захід львівський Громадський комітет із вшанування пам’яті жертв Голодомору-геноциду, активісти якого приготували коржики та хлібці з кори дуба, листя кропиви та кульбаби, каштанів, насіння льону та кропу, квітів ромашки та кукурудзяного борошна, а також роздавали присутнім переписи голодних страв і просили прийти на вшанування пам’яті жертв Голодомору 24 листопада о 15.00 до пам’ятника Кобзарю. «Важко уявити, що люди жили на таких харчах... — говорить громадська активістка Ольга Сало. — Цю акцію ми зробили для того, щоби нагадати про трагедію 80-річної давнини. Бо якщо почнемо забувати, втратимо частину себе...»