Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Унікальна подача

Кароліна Ашіон — ведуча телеканала «Прямий»
10 липня, 2019 - 19:26

В середу до ЛШЖ «Дня» завітала українська телеведуча, акторка, продюсерка та просто гарна і щира жінка Кароліна Ашіон.

Вона відрізняється від багатьох телеведучих своєю унікальністю, яка поєднує розкутість, щирість, оригінальну подачу, досвід, знання, а також практику ведучої як на розважальних шоу, так і новинно-інформаційних програм.

Обговорили багато тем, які пов’язані з телебаченням, журналістикою, політикою, шоу-бізнесом... Зокрема, літньошколярі поцікавилися у гостя її ставленням до масового звільнення журналістів телеканала ZIK після того, як його придбав партнер Віктора Медведчука.

«Думаю, журналісти мали таке право, якщо їхні особисті позиції та переконання відрізняються від редакційної політики нового керівництва і взагалі від поглядів Медведчука.

До речі, деякі журналісти «Прямого» перейшли на ZIK і навпаки. Я не розумію, як можна сьогодні казати, що ЄС і НАТО — це добре і це правильний вектор, а завтра — що це вже не так і ми повинні рухатись у напрямку зближення з Росією», — зазначила Кароліна Ашіон.

Детальніше про зустріч читайте в наступних номерах «Дня».

ВРАЖЕННЯ

Євгенія ШЕВЦОВА, Одеський національний університет імені I.I. Мечникова:

— Зустріч з Кароліною Ашіон пройшла легко, немов звичайна бесіда, а не інтерв’ю. Позитивна, дуже емоційна та відкрита людина.

Олександр ШАРIПОВ, Запорізький національний університет:

— Пані Каролина — дуже позитивна людина. Година минула дуже швидко, ми встигли  поговорити на різні теми — і про телебачення, і про політику. Не дивлячись на те, що на телебаченні все залежить від грошей і рейтингів, мені сподобалася її позиція: «Я не розумію своїх колег, які працюють на медведчуківському каналі». Також із зустрічі я дізнався декілька порад від Кароліни, як працювати на телебаченні.

Аліса ПОЛIЩУК, Київський національний університет імені Тараса Шевченка:

— Кароліна Ашіон асоціюється у мене з невимушеністю. Легкість, з якою вона підходила до відповідей на складні, часом неоднозначні запитання, створювала дуже затишну атмосферу. Поєднання прагнення до саморозвитку з певною самоіронією — шлях до унікальної подачі, якої можна тільки вчитися.

Марія НАУМЕНКО, Літня школа журналістики «Дня»-2019, фото Миколи ТИМЧЕНКА, «День»