Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Iсторiя – у розважальній формі

У Львові відбудеться патріотичний велоквест «Незалежна Україна»
13 серпня, 2015 - 11:29

Загальноміський захід запланований на неділю, 15 серпня, і перебігатиме у пізнавально-розважальній формі — з інтерактивними завданнями, ребусами та вікторинами місцями Львова, де відбувалися події, що формували Україну та залишили слід в історії. Організатор велоквесту, до участі у якому запрошують усіх охочих (вік значення не має) — управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Склад учасників у команді — від 3 до 6 осіб. І учасникам, і переможцям обіцяють цікаві подарунки.

«Маємо на меті об’єднати кілька цілей, — говорить розповідає координатор велоквесту, керівник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Петро Гошовський. — Це і промоція здорового способу життя та велоруху, і популяризація у пізнавально-розважальній формі історії нашої країни».

В управлінні додають, що цей, у переддень Дня Незалежності України, квест започаткує традицію міських велоквестів. До кінця поточного року заплановано провести серію з п’яти таких заходів, які спрямовані на поширення ідеї здорового способу життя, збереження довкілля та знання історії міста Лева.

Тетяна КОЗИРЄВА, Львів
Газета: 
Рубрика: