Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Kyiv Boryspil Express

Завершилося опитування щодо назви швидкісного поїзда в аеропорт
14 листопада, 2018 - 11:33

Залізничний швидкісний експрес, що вже цього місяця почне курсувати між Центральним залізничним вокзалом у Києві та Міжнародним аеропортом «Бориспіль», отримав назву Kyiv Boryspil Express. Про це повідомив в.о. голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов, передає www.uz.gov.ua.

«10 тисяч користувачів Facebook долучились до голосування, і це менше ніж за 4 дні. Мені назва імпонує. Переможець конкурсу — Євген Захаров. Євгене, у нас з вами важлива місія — нанести цю назву на рухомий склад», — зазначив керівник компанії.

Ця назва набрала 3652 (36,5%) голосів в опитуванні, яке Укрзалізниця провела на своїй сторінці у Facebook. Голосування проводилося за допомогою офіційного додатку Facebook для проведення опитувань — Poll. Тому результати абсолютно об’єктивні та автоматично верифіковані.

Загалом користувачам було запропоновано на вибір 8 назв, які менеджмент компанії відібрав із понад 400 варіантів, що надійшли на електронну адресу та офіційну сторінку компанії у Facebook.

Наразі Укрзалізниця вже закінчує будівництво зупинки Бориспіль-аеропорт, триває зведення критого пішохідного переходу між залізничною зупинкою та терміналом D аеропорту, облаштування платформи та зали очікування експресу на Центральному залізничному вокзалі.

Газета: 
Рубрика: