Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

«Працювати 24 години на добу»

«У Дніпропетровську буде нова структура міської влади», — Філатов
19 листопада, 2015 - 11:22

Борис Філатов обіцяє привести в міськраду нову команду. «Я попередив, щоб вони готувалися працювати 24 години на добу», — заявив на прес-конференції обраний міським головою Дніпропетровська Борис Філатов. За його словами, перш за все, в мерії буде проведений повний аудит комунальної власності та реорганізація структури виконкому. «У нас немає упереджень щодо представників старої влади. Ми готові використовувати їхній досвід і знання, але повноваження перерозподілятимуться. Структура управління буде оптимізована», — пояснив новий мер.

Б.Філатов обіцяє привести в міськраду нову серйозну команду радників і консультантів. Найперше  їм належить перевести надання послуг в електронний формат. Маючи це на меті, він уже веде перемови з командою Дмитра Дубілета з «Приватбанку», яка вдало впроваджує систему електронних послуг у Дніпропетровській облдержадміністрації. Крім того, Б.Філатов збирається запросити до співпраці фахівця в цій галузі — Яніку Мерило з Естонії, яка працювала в українському уряді.

Що стосується співпраці з іншими партіями в міській раді, Б.Філатов вважає своїми союзниками всіх, окрім «Опозиційного блоку». «Зараз ми ведемо консультації з усіма, щоб об’єднатися на рівні ідей», — підкреслив Б.Філатов. Він сподівається, що виконувати свої обов’язки зможе вже наступного тижня.

Вадим РИЖКОВ, «День», Дніпропетровськ
Газета: 
Рубрика: