Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Свято — на кожній сторінці!

«День» підготував ексклюзивні новорічно-різдвяні сувеніри
16 грудня, 2020 - 19:07

Наближається 19 грудня, День Святого Миколая, а з ним — чарівна пора зимових свят, сюрпризів і, звичайно, подарунків. Попри всі локдауни і негаразди, «День» також знайшов можливості продовжити свою традицію — цього року ми знову пропонуємо особливу сувенірну продукцію.

Хочете відзначити День п’ятипелюсткової троянди? Або ж посмакувати солоденьким з нагоди фестивалю «Брюссельський салон шоколаду»? Чи покреативити на День сусідів? Зробити кожен день наступного року несірим і сповненим позитиву покликаний наш новий фірмовий календар.

Аудиторія уже високо оцінила його вишукану форму — у вигляді листівок, які стоять на маленькому декоративному мольберті. Через чудові малюнки і текстівки нашої художниці Анни Гаврилюк календар щомісяця відкриває незвичні свята та пам’ятні дні з різних куточків світу. Також ми дотримуємося правила поєднання класики та інновацій — завдяки QR-кодам кожен з допомогою смартфона може отримати ще більше цікавої інформації!

А на оригінальну обкладинку, за словами художниці, її надихнули виразні зразки справжньої української витинанки. Яка разом із традиційною вишивкою несе в собі глибинні національні коди. До речі, обкладинка цілком може слугувати окремою листівкою.

Тож не забудьте замовити оригінальний і стильний подарунок до свят колегам, рідним, друзям...і собі!

Придбати наш сувенір можна вже зараз на сайті «Дня» або в редакції газети: 03115, Київ-115, пр-т Перемоги, 121-Д, тел. (044) 303-96-23, E-mail: [email protected]  

Вартість календаря в нашому інтернет-магазині — 100 грн (комплект календар + мольберт), та окремо календар — 80 грн (знаємо, що в багатьох вже є мольберт з попередніх років).

Але календар — це ще не все! Для «диванних експертів», котрими за час карантину стали більшість із нас, ми завершуємо готувати особливий сюрприз, який зробить проведення часу зі свіжим «Днем» або нашими книжковими бестселерами особливо комфортним!

До слова, «Дню» у 2021-му виповниться вже 25 років! І ми теж не відмовимося від подарунків — у вигляді активних передплат на газету, придбання книг «Дня»  і сувенірів та дієвої підтримки наших важливих для всього суспільства проєктів.

Ольга ХАРЧЕНКО, «День»
Газета: 
Рубрика: