Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

"Дню" виповнюється 25 років!

9 вересня, 2021 - 13:59

11 вересня «Дню» виповнюється 25 років!
Нагадаємо, за цей час щоденна газета перетворилася на справжній холдинг інтелектуальних ініціатив. Книжкова Бібліотека, що налічує вже понад 50 позицій, міжнародний фотоконкурс з понад 20-річною історією, 17 випусків Літньої школи журналістики, глянцевий додаток «Маршрут №1» – і це ще не всі проєкти, які редакція втілювала і втілює за цей час під керівництвом головного редактора Лариси Івшиної.
З нагоди свята Лариса Олексіївна запустила флешмоб – на найкраще привітання редакції. Переможці отримають приз – книгу або альбом з Бібліотеки «Дня».
До слова, усі відвідувачі нашої сторінки можуть відзначити свято і з допомогою інтернет-магазину «Дня»  Нагадаємо, до 15 вересня триває попереднє замовлення на нову книгу «Детокс» за демократичною ціною.
«День» відзначить своє 25-річчя новою розумною книгою, ми плануємо також провести виставку за підсумками нашого фотоконкурсу – це будуть наші подарунки для вас, дорогі читачі!
Привітати "День" ви можете на нашій сторнці у Фейсбуці або на цій сторінці.


Головному редактору газети «День»
ІВШИНІЙ Л. О.

Шановна Ларисо Олексіївно!

Вітаю Вас та весь колектив газети «День» з 25-річчям від дня заснування!

Газета «День» відіграла важливу роль у становленні демократичних процесів у нашій державі. Адже на сторінках вашого видання завжди підіймалися питання, які хвилювали українське суспільство.

Окремо варто відзначити внесок видання у розвиток свободи слова в Україні. Завдяки фаховій команді журналістів та авторів - газета «День» стала прикладом якісного медіа, в якому дотримуються принципів та стандартів журналістики.

За 25 років Ви пройшли довгий шлях, під час якого зазнавали трансформацій та змін. Однак принцип дотримання стандартів журналістики у вашому виданні залишався незмінним. Висловлюю Вам і колективу газети вдячність за щоденну роботу та бажаю успіхів, наснаги та нових звершень!

Дмитро РАЗУМКОВ