Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Коротко / НОВИНИ КОМПАНIЙ

10 грудня, 2005 - 00:00

Заступників тепер десять

У керівному складі АКБ «Укрсоцбанк» (Київ) сталися кадрові зміни. Як повідомила прес-служба банку, заступником голови правління Укрсоцбанку призначено Сергія Маноху, який до призначення обімав посаду начальника казначейства банку. У той же час з посади заступника голови правління Укрсоцбанку звільнено Миколу Лагуна. У банку нагадали, що на початку грудня нинішнього року заступниками голови правління, членами правління банку було призначено Ірину Князєву, Сергія Побережного і Аллу Шульгу. За даними банку, після кадрових змін у банку — десять заступників голови правління.

Успішний рік кондитерів

ЗАТ «Крафт Фудз Україна», великий виробник кондитерських виробів і чіпсів в Україні, вважає 2005 рік, як і 1997-й, найбільш успішним у своїй діяльності. Про це повідомив голова правління ЗАТ Юрій Логуш на святковому засіданні медіа-клубу, присвяченому 10-річчю торгової марки «Корона». Глава компанії вважає, що успішність роботи компанії пояснюється зростанням прибутків населення України на 40%, а отже, збільшенням купівельної спроможності. «Попит на нашу продукцію збільшився і в невеликих містах і селах», — зазначив він. За його словами, за прогнозними даними, ринок шоколаду в Україні 2005 року зросте на 20%, шоколадної плитки — на 15%.

Трансформатори за прямими контрактами

«Запоріжтрансформатор» (ЗТР), один з найбільших у світі виробників трансформаторного обладнання, поставить ВАТ «Хабаровськенерго» (РФ) два трансформатори (блоковий потужністю 250 МВА, напругою 220 В і силовий 40 МВА/35 В) на суму $1,5 млн. Крім того, укладено контракти на поставку автотрансформатора потужністю 200 МВА напругою 220 В на Кирішську ГРЕС (Санкт-Петербург) і трансформатора ТДНС 10 МВА/35В комбінату з виробництва вогнетривів «Магнезит» (Урал). У ЗТР зазначили, що підписання прямих контрактів стало можливим за рахунок відкриття нових регіональних офісів ВАТ «ЗТР» у Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі і Красноярську.

Газета: 
Рубрика: