Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Коротко / НОВИНИ КОМПАНIЙ

13 листопада, 2007 - 00:00

Жодного дня без... нового відділення

Київський ОТП Банк збирається до кінця 2008 року збільшити регіональну мережу майже на 67% — до 200 структурних підрозділів, повідомив голова правління кредитно-фінансової установи Дмитро Зінков. «Кінець поточного року закінчимо з кількістю понад 120 структурних підрозділів. Тобто в листопаді—грудні майже кожний день відкриватиметься нове відділення. 2008 року плюс приблизно 80 відділень», — сказав банкір.

Полігон для промислових відходів прийнято до експлуатації

Гірничо-металургійний комбінат «Arcelor Mittal Кривий Ріг» завершив будівництво полігона для поховання промислових і будівельних відходів третього-четвертого класів небезпеки, що утворюються в процесі діяльності цехів підприємства. Його створення було передбачене інвестиційними зобов’язаннями компанії Mittal Steel Germany Gmbh. «Акт державної комісії про введення полігона в експлуатацію є», — повідомив голова адміністрації з кадрів і зв’язків із громадськістю «Arcelor Mittal Кривий Ріг» Франк Паннір. У свою чергу, відділ зі зв’язків із ЗМІ меткомбінату пояснив, що акт приймання полігона робочою комісією від генерального підрядчика — концерну «Стальпромбуд» — був підписаний 30 серпня, а 10 жовтня акт держкомісії щодо прийняття полігона до експлуатації був затверджений рішенням виконкому Криворізької міськради. Площа полігону перевищує 28 га. Борти й дно вкриті міцною поліетиленовою плівкою імпортного виробництва, яка перешкоджає забрудненню ґрунтових вод. Плівкою вкрито 234,1 тисячі кв. м. полігону, на що було витрачено 1,419 мільйона гривень. Для того, щоб відходи не розносилися вітром, на полігоні створена спеціальна система пилоподавлення на основі водяного зрошування. Термін експлуатації полігона становить п’ять років, і очікується, що до кінця 2011 року в ньому буде складовано приблизно 800 тисяч куб. м відходів.

Експансія операторів мереж

Попередній договір про співробітництво уклали київська девелоперська компанія «XXI століття» та компанія «X5 Retail Group», яка керує роздрібними мережами «П’ятірочка» та «Перехрестя». У рамках цього договору «X5 Retail Group» орендує 4,2 тисячі кв. м в ТРЦ «Квадрат» на вул. Перова у Києві. Як повідомили в компанії «XXI століття», «X5 Retail Group» розташує на орендованій площі супермаркет «Перехрестя». «Орендар вже розпочав внутрішнє оформлення приміщення відповідно до технологічних норм, які необхідні для функціонування супермаркету», — повідомив представник компанії. За даними компанії, середня орендна ставка становить $42 за 1 кв. м без ПДВ. У компанії також повідомили, що понад 90% площі ТРЦ «Квадрат» на вул. Перова вже закріплені за операторами мереж.

Газета: 
Рубрика: