Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Ноутбуки стануть «народними»

15 лютого, 2006 - 00:00

Придбати персональний ноутбук і більше не залежати від свого робочого стола тепер може практично кожен, незалежно від рівня достатку. Продовжуючи свою соціальну програму «комп’ютеризації всієї країни», «Приватбанк» разом із вітчизняними виробниками комп’ютерної техніки надає можливість придбати сучасний та зручний ноутбук за доступною ціною. Замовити та сплатити його можна в будь-якій точці країни — через мережу банкоматів банку або інтернет- магазин «Ревотел» (в останньому випадку його вартість буде ще нижча).

Перший в Україні «народний ноутбук», попри свою доступну вартість — 3699 гривень — дасть його власнику можливість насолоджуватися досконалістю цифрових технологій. Він цілком підходить як для роботи, так і для розваг. «Народний ноутбук» створений на базі процесора Intel Celeron (1,4 гГц), має 15-дюймовий монітор, DVD/CD-RW- привід й обладнаний ліцензійним програмним забезпеченням Microsoft Windows XP HE.

Пільгові умови кредитування — ноутбук можна купити в кредит на 12 місяців із первинним внеском 369 грн. і щомісячним платежем 382 грн. — роблять можливість покупки ще доступнішою. За бажання кредит можна оформити і на три роки, з іще меншим щомісячним платежем. Термін гарантії — два роки.

«Темп нашої життя чимраз швидший, і ми вже не можемо бути прив’язані ні до робочого стола, ні до чітко визначеного робочого часу, — розповідає голова правління «Приватбанку» Олександр Дубілет. — І це стосується не тільки вічно поквапливих бізнесменів, а й студентів, школярів, викладачів — кого завгодно. Тим часом багато молодих людей не можуть дозволити собі не тільки сучасний ноутбук, але й найпростіший комп’ютер. Саме для того, щоб можливість доступу до сучасних інформаційних технологій, до інтернету мав кожен житель України, у тому числі школярі та студенти з сімей із невисоким рівнем доходів, ми й почали нашу програму «народний комп’ютер». На жаль, в Україні зараз немає можливості вивести таку програму на державний рівень, тому банк вирішив розпочати її реалізацію власними силами».

Замовити та сплатити «народний ноутбук» можна за допомогою пластикової картки будь-якого українського банку практично в кожному населеному пункті України, де є банкомат «Приватбанку» або доступ до інтернету. Докладнішу інформацію можна отримати в сервісному центрі «Приватбанку» за телефоном або на сайті інтернет-магазину «Ревотел».

Тетяна ПЕЧОНЧИК
Газета: 
Рубрика: