Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Сніг прибирається, але водії все ж скаржаться

«Укравтодор» працює спільно з ДСНС
10 лютого, 2021 - 19:47
ДОРОЖНЯ ТЕХНІКА ОЧИЩАЄ ПРОЇЗНУ ЧАСТИНУ В КИЄВІ / ФОТО РЕЙТЕР

Станом на шосту ранку 10 лютого покриття на автошляхах державного значення в більшості областей було засніжене, поінформував «Укравтодор» ukravtodor.gov.ua. На дорогах державного значення проводилися роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, розчистки проїзної частини доріг від снігу.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуацій зимового характеру та ліквідацію можливих наслідків в Укравтодорі цілодобово працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування державного значення за участю керівництва Укравтодору і АТ «ДАК «Автомобільні дороги України», а також уповноважених представників ДСНС, Національної поліції, Укртрансбезпеки та КОДА. Інформація про стан та умови проїзду, робота спецтехніки на дорогах державного значення актуалізується в Укравтодорі кожні три години для подальших управлінських рішень, нагадують в держагентстві.

Протягом доби 9 лютого на «Гарячу лінію» Укравтодору від водіїв надійшло 15 звернень щодо незадовільного зимового утримання доріг, щодо яких вжито оперативних заходів з усунення недоліків.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1241 одиниця техніки (в черговому режимі 863 одиниці) та 1559 робітників. Від ДСНС до ліквідації наслідків негоди (від її початку) залучалося 776 осіб та 218 одиниць техніки.

Газета: 
Рубрика: