Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

В Одесі висадився не десант...

11 серпня, 2004 - 00:00

За розпорядженням першого заступника голови Державної податкової адміністрації України В.Жвалюка до Одеси направлено консультаційну групу експертів центрального апарату податкового відомства. Вона перебуватиме в цьому регіоні з 8 до 20 серпня, повідомляє прес-служба ДПАУ.

За словами Жвалюка, метою перебування групи в Одеській області є надання практичної допомоги колегам для підвищення ефективності адміністрування податків та зборів. «Надзвичайно важливо, що йдеться не про «податкові десанти», які заважали бізнесу. Йдеться про підвищення професійного рівня самих податківців», — зазначив Жвалюк.

До Одеської області направлено спеціалістів з питань правового забезпечення, боротьби з корупцією в податкових органах, громадських зв’язків та масово-роз’яснювальної роботи, оподаткування юридичних та фізичних осіб, економічного аналізу та планування податкових надходжень. Групу очолює заступник Голови ДПАУ Анатолій Малярчук.

Коментуючи завдання групи, що виїхала до Одеси, Віктор Жвалюк підкреслив: «Підвищення ефективності нашої роботи має відбуватися, у першу чергу, через вдосконалення нас самих. Бізнесу не варто очікувати будь-якого тиску, особливо малому і середньому».

Газета: 
Рубрика: