Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Ніч естради

Британський принц Вільям і герцогиня Кембриджська Кетрін відвідали благочинний захід у Лондоні
22 листопада, 2019 - 11:31
Британський принц Вільям і герцогиня Кембриджська Кетрін відвідали благочинний захід у Лондоні. Фото Рейтер

37-річні принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон здивували гостей третьою появою на естрадному заході, який відбувся у лондонському «Паладіумі». Представники британських ЗМІ нагадали, що це подружжя  відвідувало це вар’єте  у 2014 та 2017 роках. Фотокори були зачаровані тим, з якою посмішкою та увагою герцогиня зустрічала музикантів.

Кейт одягла чорну мереживну вечірнює сукню бренду Олександра Маккуї з прозорими вставками і нюдовим підкладом, а пошили спеціально  цю сукню на замовлення герцогині. Прикраси — чудові сережки з перлинним камінням від Erdem. А її чоловік Вільям вибрав традиційний чорний смокінг. Нагадаємо, захід допомагає Королівському благодійному фонду або Доброзичливому фонду артистів розважальних мистецтв, меценатом якого є королева Єлизавета II. Гроші, зібрані від шоу, допоможуть сотням людей у всій Великобританії, яким потрібна допомога, — похилого віку, хворим чи тим, хто переживає важкі часи. Королівська пара привітала низку виконавців, серед яких і деякі з акторів нового мюзиклу «Мері Поппінс».

Королівська родина мала можливість познайомитися з керівниками Royal Variety Charity до і після вистави. Вони були присутні на виступах, які влаштовували коміки Роб Беккет та Ромеш Ранганатан, який включає спеціальну співпрацю Емелі Санде та вокального хору Манчестера «Бджоли». Фото Рейтер.

Аліса ПОЛІЩУК
Газета: 
Рубрика: