Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Показ пам’яті П’єра Кардена

У Ле-Бурже відбулося виняткове гала-шоу
3 лютого, 2022 - 19:32
Показ пам’яті П’єра Кардена. Фото Рейтер

«Pierre Cardin урочисто повертається на подіум», — так анонсували медіа гала-шоу у французькій столиці, присвячене засновнику марки, що відбулося 28 січня. Спочатку показ планувалося провести 29 грудня 2021 року, тобто через рік після смерті П’єра Кардена, який пішов з життя у віці 98 років. Проте потім подію перенесли на час відразу після закінчення Паризького тижня чоловічої моди, пише fashionnetwork.com.

Місцем проведення «виняткового дефіле» модний будинок обрав Музей авіації та космонавтики у Ле-Бурже. Ця локація історично пов’язана із видовищними показами Кардена. Ініціатором і «режисером» події став племінник кутюр’є Родріго Базилікаті-Карден, який тепер очолює фешн-групу, ідеться в повідомленні ресурсу. Як зазначається в релізі, Базилікаті «зберігає вірність стилю та кодам модного будинку».

На показі представили останні моделі еклектичного дизайнера та нову колекцію, створену студією Pierre Cardin. На пресконференції у березні минулого року Родріго Базилікаті, який недавно додав до свого прізвища «Карден», розповів, як багато часу він провів з П’єром Карденом під час пандемії: «Він (П’єр Карден) підказав мені чимало ідей. Він також залишив численні ескізи моделей...», нагадує видання.

На фото: Модель під час показу останніх неопублікованих проєктів покійного дизайнера П’єра Кардена та нової колекції від дизайнерської студії П’єра Кардена в Національному музеї авіації та космонавтики в Ле-Бурже поблизу Парижа, Франція, 28 січня 2022 року. Фото Рейтер

Газета: 
Рубрика: