Коли надія перевищує страх, то вона породжує відвагу.
Георгій Кониський, український письменник, проповідник, церковний і культурний діяч

Новорічний «Оскар» від авторів музичної «Гри престолів»

Новий концерт Оркестру Андрія Чорного відбудеться у святковий вечір 25 грудня в театрі імені Івана Франка
17 грудня, 2019 - 18:47
ФОТО НАДАНО ОРКЕСТРОМ АНДРІЯ ЧОРНОГО

Мабуть, у більшості з нас Новорічні та Різдвяні свята, перш за все, асоціюються з родинним затишком та переглядом улюблених кінофільмів. Новорічне кіно — це особливий жанр, що покликаний створити незабутню атмосферу родинного свята. Щороку найпотужніші кіностудії та відомі світові кіномитці дарують нам нові враження та яскраві кінокартини, невід’ємною частиною яких є святкова музика. Саме така музика буде лунати у Різдвяний вечір 25 грудня в Національному драматичному театрі ім. І. Франка в Києві, де відомий одеський диригент Андрій Чорний представить столичній публіці свою нову програму New Year Oscar. Оркестр Андрія Чорного відомий, перш за все, унікальними аранжуваннями у стилі симфонічного року, завдяки яким його програми «Гра престолів» та Voice of the Sympho Rock здобули шалену популярність серед українських поціновувачів як сучасної, так і класичної музики.

У новій Різдвяно-Новорічній програмі на сцені виступатимуть понад 100 музикантів та виконавців, пролунають твори найвідоміших кінокомпозиторів сучасності: Раміна Джаваді, Ханца Циммера, Говарда Шора, Ніно Рота, а також багатьох інших лауреатів найпрестижніших кінопремій світу: «Оскара», «Греммі» і «Золотого глобуса».

Спеціальні гості проекту — заслужені артистки України Анжеліка Савченко та  Олена Арбузова, а також соліст Київського Національного театру оперети Петро Челялі. Всі композиції будуть пов’язані з новорічною тематикою і забезпечать глядачів зарядом святкового настрою, який знадобиться їм у найближчі тижні.

Вікторія ШИТИК, «День»
Газета: 
Рубрика: